Postani član

Društva ostrostrelcev v Ljubljani

Poleg članskih ugodnosti boš pridobil/a tudi vsa potrebna znanja za odličnega športnega strelca ali strelko in možnost udejstvovanja, tako na domačih kot na mednarodnih tekmovanjih.

Ugodnosti, ki jih prinaša članstvo

Do

0

obiskov strelišča letno

v ceni članarine (1x tedenski obisk)

Več kot

0

tekem vsako leto organizira DOVL

samo

300

letne članarine

Cenovno najkonkurenčnejši v Sloveniji

Kaj pridobiM?

Pravico do streljanja na strelišču

Za 100€ letne članarine pridobiš pravico do 52 enkrat tedenskih obiskov strelišča na Dolenjski cesti, če redno hodiš vsak teden.

Nižja štartnina za člane

DOVL tudi prireja strelske tekme za člane in zunanje tekmovalce. Vsak čaln društva je upravičen do nižje štartnine.

Možnost tekmovanja v raznih disciplinah

Vsak član ima možnost tekmovati v disciplinah pištola, revolver in malokalibrsko kratkocevno orožje na 25 m, ostrostrelska puška, VK puška z odprtimi merki na 100 m ter malokalibrska puška na 50 m z optiko in brez. Včasih dodamo tudi šibrenico.

Prirejanje tečajev preciznega streljanja

Za člane prirejamo tečaje preciznega streljanja in ponujamo možnost opravljanja izpitov za sodnike na strelskih tekmah.

Pomoč pri pridobitvi orožnega lista

Z udeležbo na naših tekmah lahko tudi pridobiš vsa potrdila za pridobitev orožnega lista za orožja, ki pridejo v poštev na tekmah športnih strelcev.

izobraževanja za opravljanje izpita za polnjenje streliva

Poleg pomoči pri pridobitvi orožnih listin občasno vodimo izobraževanja in praktične delavnice za opravljanje izpita polnjenja streliva.

Poleg omenjenih prednosti, naše člane po e-pošti tudi redno obveščamo o dogodkih in tekmah, novostih ter aktualnih spremembah na področju športnega strelstva in z njim povezane zakonodaje.

Kaj potrebujem za včlanitev?

Enostavno kot 1-2-3! Poleg tvojega veselja do športnega strelstva in pripravljenosti za vstop v društvo, je potrebno ob nastopu članstva zagotoviti sledeče:

3

Poravnati letno članarino

* Prvo leto se plača polno letno članarino 100€. Članarina velja od 1. 1. do 31. 12. Če se članstvo sklene sredi leta, se naslednje leto plača le proporcionalni delež članarine glede na datum včlanitve (primer, če se včlaniš 1. 7., potem prvo leto plačaš polno članarino 100€, drugo leto pa le 50€, torej 8,33 €/mesec).

informacije in pomoč

Društvo ostrostrelcev v Ljubljani
Dolenjska cesta 11,
1000 Ljubljana,
SLOVENIJA

T: +386 41 703 796
E: drustvo.ostrostrelcev@gmail.com