30. srečanje Društva ostrostrelcev v Ljubljani

  • od
  • Tekme

Spoštovani strelci,

Vabimo vas na že jubilejno 30. tekmovanje Društva ostrostrelcev v Ljubljani, ki bo na domačem strelišču v soboto, 22. 2. 2020 z začetkom ob 8.00 uri.

Ponavljamo: tudi tokratna tekma se začne eno uro prej, ob 8. uri, predvidoma bo takrat že prva serija.

Pomerili se bomo v naslednjih disciplinah:

1. VK pištola, 25m, 20 strelov;
2. VK revolver, 25m, 20 strelov;
3. MK pištola/revolver, 25m, 20 strelov;
4. VK puška z optiko, z mize, 100m, 20 strelov, dovoljen sprednji (vreča, bipod, rest) in zadnji mehki naslon;
5. VK puška, odprti merki, z mize, 100m, 20 strelov, dovoljen sprednji (vreča, bipod, rest) in zadnji mehki naslon;
6. MK puška z optiko, z mize, 50m, 20 strelov, dovoljen sprednji (vreča, bipod, rest) in zadnji (mehki) naslon;
7. MK puška, odprti merki, z mize, 50m, 20 strelov,  dovoljen sprednji (vreča, bipod, rest) in zadnji (mehki) naslon;

Predvidoma bomo omejili število disciplin na 5 na posameznega tekmovalca, več disciplin bo možno odstreliti le v primeru prostih strelskih linij. Zato predprijave sprejemamo za največ 5 serij za posameznega tekmovalca.

Tekma je za vse člane DOVL ter za vse člane društev, ki so člani Amaterske Strelske Zveze Slovenije. Strelja se po pravilnikih ASZS. Tekma bo veljala kot ena od tekem za pridobitev potrdil za orožne listine.

PREDPRIJAVE:
Predprijave sprejemamo po elektronski pošti na drustvo.ostrostrelcev@gmail.com po sistemu “kdor prej piše…”.
V prijavi napišite:
ime in priimek tekmovalca, klub, discipline, v katerih bo tekmovalec streljal
morebitne želje glede vrstnega reda streljanja (potrudili se bomo željam ugoditi, je pa odvisno od tega, kdaj in kako se kdo prijavi)
Napišite tudi, če vas pride slučajno več in streljate z istim orožjem (in želite streljati zaporedno na istem strelskem mestu). Omenite tudi, ali potrebujete mizo za levičarje (za dolgocevne discipline).

V primeru, da na tekmo ne utegnete priti, sporočite to najkasneje do petka ob 15h po elektronski pošti, ali pa v skrajnem primeru po telefonu na spodnjo številko v soboto do 7:30, da lahko sprostimo strelsko mesto za druge tekmovalce.

Strelskih mest za 25m bo predvidoma 14, za VK puško z optiko 3, ter za VK puško z odprtimi merki 3, za MK puško z optiko 4, ter za MK puško z odprtimi merki 2 (po potrebi bomo lahko za MK puško odprli dodatno linijo). Serij bo predvidoma do 9, prva serija se po planu začne ob 8:00, potem pa si sledijo na pol ure.
Prijavljeni člani boste v odgovoru po emailu prejeli štartno številko.

ČE NE PREJMETE ODGOVORA S ŠTARTNO ŠTEVILKO V ENEM DNEVU, POŠLJITE PRIJAVO ŠE ENKRAT.

PREDPRIJAVE SPREJEMAMO DO ČETRTKA DO 15h.

Prijave bodo možne tudi na sami tekmi in so odvisne od razpoložljivih terminov na strelskih linijah.

OBRAZEC ZA PRIJAVO OROŽJA ZA TEKMO
V prilogi imate obrazec, v katerega vpišete podatke o orožju, ki ga boste uporabljali na tekmi. Izpolnite tudi v primeru, da uporabljate izposojeno orožje, s podatki o izposojenem orožju. Evidenco tekmovalnega orožja potrebujemo v primeru inšpekcijskih pregledov, zato prosimo vse tekmovalce, naj obrazce prinesejo izpolnjene s seboj. Nekaj praznih obrazcev bomo imeli tudi na sami tekmi, za tiste, ki bodo obrazec pozabili izpolniti doma.

SODELOVANJE ČLANOV PRI ORGANIZACIJI TEKME
Člani DOVL, ki bi želeli sodelovati pri organizaciji tekme (pripravljanje tarč, nameščanje tarč na okvirje v rovih, sodniško štetje) pošljite email na ta naslov do srede, 19.2. Pomočnikom in sodnikom na tekmi bomo (med drugim) omogočili, da bodo kako serijo ustrelili brez štartnine, deležni bodo tudi drugih bonitet.

Oznake: